Bobina testere Villager VGS 43 PN 6200

Proizvodi proizvođača MTB su namenjeni za ličnu i hobi upotrebu. Odlikuje ih odličan odnos cene i kvaliteta.
910 din.
010573
+

Bobina za Villager VGS 43 PN 6200 Testeru - Za Besprekorne Rezultate Sečenja

Vaša Villager VGS 43 PN 6200 testera je ključni alat za obavljanje poslova sečenja drveta, i mi razumemo koliko je važno da ovaj alat radi besprekorno. Bobina je srce vašeg motora za testeru, odgovorna za stvaranje iskre potrebne za paljenje goriva i pokretanje motora. Zato vam predstavljamo našu bobinu za Villager VGS 43 PN 6200 testeru, dizajniranu za pružanje besprekornih rezultata sečenja.

Kada koristite našu bobinu, osetićete razliku u performansama vaše testere. Zamena stare ili neispravne bobine sa našom visokokvalitetnom komponentom znači da ćete imati pouzdan alat koji se lako pokreće i efikasno seče drvo. Bez odlaganja i bezbednošću na prvom mestu.

Naša bobina je posebno dizajnirana za Villager VGS 43 PN 6200 testeru, što znači da se savršeno uklapa i pruža izvanredne performanse. Nećete više morati da brinete o poteškoćama pri pokretanju testere ili prekidima u toku rada.

Investirajte u našu bobinu za Villager VGS 43 PN 6200 testeru i osetite razliku u performansama i efikasnosti. Sečenje drva nikada nije bilo tako lako i zadovoljavajuće kao sa našom bobinom. Vaša testera će biti spremna za sve izazove koje joj postavite.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
MTB, Kina

Ugrađuje se u testere

KINESKE motorne testere:
  • PN 6200 (62cc)
VILLAGER motorne testere:
  • Villager VGS 43
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop