Auspuh testere za Stihl MS 017 018 170 180 sa usmerivačem

1190 din.
017-S30Y/93432
+

Auspuh za Stihl Testere MS 017, 018, 170 i 180 sa Usmerivačem

Auspuh za Stihl Testere MS 017, 018, 170 i 180 sa Usmerivačem je ključni deo izduvnog sistema koji ima značajan uticaj na performanse i efikasnost vaše testere. Ovaj auspuh je posebno dizajniran za ove modele Stihl testera, pružajući izuzetnu funkcionalnost i performanse tokom rada.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj auspuh pruža izdržljivost i trajnost, čime se obezbeđuje dug radni vek vaše testere. Precizno oblikovani izduvni kanali sa usmerivačem omogućavaju optimalan protok gasova, što dovodi do povećane snage i efikasnosti testere.

Ovaj auspuh je visokokvalitetan zamenski deo koji će osigurati da vaša Stihl testera nastavi da radi sa visokim performansama. Ekskluzivno dizajniran auspuh obezbeđuje pravilno usmeravanje izduvnih gasova, čime se smanjuje rizik od zagrevanja okolnih delova i poboljšava sigurnost rukovaoca. Takođe, pravilno konstruisan auspuh doprinosi smanjenju emisije izduvnih gasova, što je u skladu sa ekološkim standardima.

Redovno održavanje i provera auspuha su ključni za optimalno funkcionisanje vaše testere. Preporučuje se da zamenu ili popravku auspuha obavlja stručno osoblje ili ovlašćeni serviseri kako bi se obezbedila ispravna instalacija i maksimalna efikasnost vaše Stihl testere modela MS 017, 018, 170 ili 180 sa usmerivačem.

Uz ovaj ekskluzivno dizajniran auspuh, vaša Stihl testera će pružiti visok nivo performansi, pouzdanosti i trajnosti, što je od suštinskog značaja za uspešno obavljanje poslova u šumarstvu, građevinarstvu ili bilo kojoj drugoj industriji koja zahteva snažan i pouzdan alat.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u testere

STIHL motorne testere:
  • Stihl 017
  • Stihl 018
  • Stihl MS 170
  • Stihl MS 180
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop