U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Auspuh testere Oleo-Mac 937 941 Ital

1590 din.
Y1900605
+

Auspuh za testere Oleo-Mac 937 i 941 je visokokvalitetan dodatak koji će unaprediti performanse vaše testere i omogućiti vam efikasan rad. Ovaj auspuh je specijalno dizajniran da obezbedi optimalan protok izduvnih gasova, što može rezultirati povećanjem snage motora i boljim performansama testere tokom sečenja.

Zamena starog auspuha sa novim modelom može doprineti smanjenju buke i vibracija prilikom rada testere, čime će se povećati vaš komfor tokom upotrebe. Takođe, ovaj auspuh može pomoći u efikasnijem sagorevanju goriva, što može doprineti boljoj ekonomičnosti potrošnje goriva.

Montaža auspuha je brza i jednostavna, omogućavajući vam da bez problema nadogradite svoju testeru. Izrađen od izdržljivih materijala, ovaj auspuh je otporan na visoke temperature i habanje, pružajući dugotrajnost i pouzdanost tokom dužeg perioda korišćenja.

Investirajte u ovaj auspuh za testere Oleo-Mac 937 i 941 kako biste poboljšali performanse svog alata i postigli bolje rezultate tokom sečenja različitih materijala. Ovaj kvalitetan auspuh će vam omogućiti da radite sa većom efikasnošću i preciznošću, čime ćete olakšati svoje radne zadatke.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Ital, Turska

Ugrađuje se u testere

OLEO-MAC motorne testere:
  • Oleo-Mac 937
  • Oleo-Mac 941
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop