Amortizer testere Oleo-Mac 947 952 žičani

150 din.
0952-J60Y-446 / W446
+

Amortizer za testere Oleo-Mac modela 947 i 952 je žičani amortizer koji se koristi za smanjenje vibracija i udaraca prilikom rada testere. Ovaj amortizer je dizajniran posebno za navedene modele testera Oleo-Mac i smešten je na ručki testeru. Njegova glavna uloga je da apsorbuje vibracije i udarce koji nastaju pri sečenju drveta ili obavljanju drugih poslova sa testerom.

Žičani amortizeri su popularni jer pružaju odlično smanjenje vibracija, što omogućava udobnije i manje naporno rukovanje testerom. Takođe, pomažu u smanjenju zamora ruku i tela tokom dužeg rada sa testerom.

Ovaj amortizer je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi bio izdržljiv i dugotrajan. Redovno održavanje amortizera je važno kako bi se obezbedila njegova efikasnost i sigurnost pri radu sa testerom.

Ugradnja ovog žičanog amortizera na testere Oleo-Mac modela 947 i 952 će vam omogućiti lakše upravljanje testerom, smanjenje vibracija i bolje performanse pri radu.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

OLEO-MAC motorne testere:
  • Oleo-Mac 947
  • Oleo-Mac 952
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs