Amortizer testere Oleo-Mac 925

200 din.
8053-213 / W213
+

Amortizer testere Oleo-Mac 925 je zamenski deo koji pruža poboljšanu udobnost i smanjenje vibracija prilikom rada sa testerom. Ovaj amortizer je specijalno dizajniran za model Oleo-Mac 925 testere, obezbeđujući optimalnu kompatibilnost i performanse.

Sa ovim amortizerom, možete očekivati smanjenje prenosa vibracija na vaše ruke i telo, što rezultira udobnijim radnim iskustvom. Smanjenje vibracija omogućava vam da obavljate sečenje sa većom preciznošću i manjim umorom, poboljšavajući vašu produktivnost i efikasnost.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj amortizer je izdržljiv i pouzdan, pružajući dugotrajan rad i trajnost. Montaža ovog zamenskog dela na vašu Oleo-Mac testeru je jednostavna i brza, omogućavajući vam da brzo nastavite sa vašim radom.

Unapredite svoje iskustvo rada sa testerom i izaberite amortizer za Oleo-Mac 925 model. Sa smanjenim vibracijama i poboljšanom udobnošću, možete raditi sa većom preciznošću i efikasnošću, osiguravajući optimalne rezultate pri sečenju sa vašom Oleo-Mac testerom.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

OLEO-MAC motorne testere:
  • Oleo-Mac 925
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop