Capa startera testere McCulloch Titan 60

100 din.
VOLT-99-7002
+

Plastična capa za startovanje za McCulloch testere Titan 60 je ključni deo startnog sistema vašeg uređaja. Ova capa omogućava lako i efikasno pokretanje testere, što je od suštinskog značaja za obavljanje različitih sečarskih poslova.

Zamenska capa startera je važna kako bi se osiguralo da vaša McCulloch testera uvek radi pouzdano. Kada je capa u dobrom stanju, možete očekivati brzo i sigurno pokretanje motora svaki put kada je to potrebno.

Zamena cape startera nije komplikovan posao i može se izvesti uz osnovne alate i malo veštine. Važno je pridržavati se uputstava za zamenu kako biste osigurali pravilno postavljanje nove cape.

Ako primetite da vaša McCulloch testera ima problema sa startovanjem ili da je capa startera oštećena, zamena capa može rešiti te probleme i osigurati da vaša testera radi bez problema. Ova zamenska capa za startovanje specifično je dizajnirana za modele McCulloch testera serije Titan 60, tako da će savršeno odgovarati vašem uređaju. Nabavite je kako biste osigurali da vaša testera uvek bude spremna za rad.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
MTB, Kina

Ugrađuje se u testere

McCULLOCH motorne testere:
  • McCulloch Titan 60
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop