Kvačilo testere Husqvarna 357 359

1180 din.
93427/RD-177
+

Kvačilo za testere Husqvarna 357 i 359 je vitalna komponenta koja omogućava efikasan prenos snage sa motora na lanac, što rezultira stabilnim i pouzdanim sečenjem. Ovo kvačilo je posebno dizajnirano kako bi savršeno odgovaralo navedenim modelima testera, pružajući optimalne performanse tokom korišćenja.

Karakteristike Kvačila:

⭐️ Precizna Kompatibilnost: Kvačilo je pažljivo izrađeno da se savršeno uklopi u modele Husqvarna 357 i 359, osiguravajući pouzdan rad i efikasan prenos snage.

⭐️ Izdržljiva Konstrukcija: Napravljeno od visokokvalitetnih materijala, kvačilo je izuzetno izdržljivo i otporno na habanje, čime se osigurava dugotrajan rad vaše testere.

⭐️ Efikasan Prenos Snage: Kvačilo omogućava glatko i efikasno prenošenje snage sa motora na lanac, što rezultira pouzdanim i stabilnim sečenjem čak i u zahtevnim uslovima.

Prednosti Korišćenja Kvačila za Husqvarna 357 i 359:

Pouzdanost u Radu: Kvačilo obezbeđuje stabilan i pouzdan rad vaše testere, čak i pri intenzivnom korišćenju.

Trajnost: Zahvaljujući izdržljivim materijalima, kvačilo ima produženi radni vek, smanjujući potrebu za čestim zamenskim delovima i popravkama.

Optimalne Performanse: Precizno dizajnirano kvačilo doprinosi maksimalnim performansama vaše testere, omogućavajući vam precizno i efikasno sečenje.

Uz kvačilo za testere Husqvarna 357 i 359, osigurajte da vaša testera radi sa maksimalnom efikasnošću i pouzdanošću. Investirajte u kvalitetne rezervne delove kako biste produžili radni vek vaše opreme.

Kategorija proizvoda:
  • Prenos / kvačilo / menjač
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 357
  • Husqvarna 359
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop