Klip testere Husqvarna 288 fi 54x13 mm Meteor Piston

Meteor Piston je renomiran proizvođač delova motorne grupe. Sa bogatom tradicijom i visokim standardima kvaliteta, Meteor Piston je poznat po svojim visokoperformantnim klipovima koji se koriste u raznim motornim aplikacijama. Njihovi proizvodi su sinonim za pouzdanost i izdržljivost.
3250 din.
PC1735
+

Meteor Piston Klip za Husqvarna 288: Očuvajte Snagu Vaše Testere sa Visokokvalitetnim Zamenskim Klipom

Meteor Piston Klip fi 54x13 mm je izvanredna zamena za klip vaše Husqvarna 288 testere. Sa visokokvalitetnim materijalima i preciznom izradom, ovaj klip je dizajniran kako bi obezbedio optimalne performanse i dugotrajan rad vaše testere.

Ključne Karakteristike:

  • Izdržljivi Materijali: Meteor Piston koristi izdržljive materijale kako bi obezbedio dugotrajan rad i izdržljivost klipa.
  • Precizna Izrada: Klip je pažljivo izrađen kako bi tačno odgovarao specifikacijama Husqvarna 288 testere, pružajući besprekorne performanse.
  • Jednostavna Zamena: Zamena klipa je brza i jednostavna, omogućavajući vam da održavate vašu testeru bez gubitka vremena.
  • Idealno za Profesionalnu Upotrebu: Ovaj klip je idealan za intenzivnu upotrebu, čineći ga savršenim za profesionalne radnike i entuzijaste.

Meteor Piston Klip za Husqvarna 288 fi 54x13 mm pruža visokokvalitetnu zamenu koja će očuvati snagu vaše testere. Kada je vreme za zamenu klipa, pouzdajte se u Meteor Piston za vrhunske performanse i dugotrajan rad vaše Husqvarna 288 testere.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Meteor Piston, Italija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 288
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop