Cilindar testere Husqvarna 575 575XP fi 51 mm Meteor Piston

15480 din.
CC2577
+

Meteor Piston Cilindar za Husqvarna 575XP - Vrhunske Performanse

Cilindar prečnika 51 mm za Husqvarna 575XP testere, proizveden od strane Meteor Piston, donosi izuzetne performanse i izdržljivost. Ovaj cilindar je pažljivo dizajniran kako bi omogućio efikasno sečenje i pouzdan rad, bilo da se radi o kućnim projektima ili profesionalnim zadacima.

Ključne Karakteristike:

  • Savršena Kompatibilnost: Meteor Piston cilindar je tačno dizajniran kako bi savršeno odgovarao modelu Husqvarna 575XP, garantujući jednostavnu zamenu i besprekorno funkcionisanje.

  • Visokokvalitetni Materijali: Cilindar je izrađen od visokokvalitetnih materijala, uključujući legure aluminijuma sa košuljicom na bazi nikla, što obezbeđuje izvanrednu izdržljivost i otpornost na habanje.

  • Poboljšane Performanse: Meteor Piston cilindar će unaprediti snagu i efikasnost vaše Husqvarna 575XP testere, čineći je idealnom za zahtevne sečnjeve.

  • Jednostavna Zamena: Zamena cilindra je pristupačna i može je obaviti čak i osoba sa osnovnim tehničkim veštinama.

Održavanje ispravnog cilindra je ključno za postizanje najboljih rezultata u sečenju drveta. Investirajte u Meteor Piston cilindar za svoju Husqvarna 575XP testeru kako biste osigurali dug vek trajanja i pouzdane performanse u svim vašim projektima.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum sa Nikasil košuljicom
Proizvođač:
Meteor Piston, Italija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 575
  • Husqvarna 575XP
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop