Cilindar testere Husqvarna 395 fi 58 mm Hyway

10790 din.
HY1024
+

Cilindar za Husqvarna 395 testeru sa impresivnim prečnikom od 58 mm od proizvođača Hyway predstavlja izuzetno moćnu komponentu koja će unaprediti performanse vašeg alata. Ovaj cilindar je specijalno dizajniran za profesionalce i korisnike koji zahtevaju izuzetnu snagu, trajnost i preciznost tokom sečenja.

Izrađen za teške radne uslove, ovaj cilindar omogućava efikasno i precizno sečenje, bilo da se bavite šumarstvom, građevinskim radovima ili drugim zahtevnim zadacima. Zbog svog visokokvalitetnog sloja nikasila, ovaj cilindar pruža izvanrednu otpornost na habanje i produžava radni vek vaše testere.

Kompatibilan sa modelom Husqvarna 395, ovaj cilindar se jednostavno montira na vaš alat i obezbeđuje maksimalne performanse i preciznost. Pouzdanost i dugotrajnost ovog cilindra su zagarantovani, a montaža je brza i jednostavna.

Sa ovim cilindrom, možete se osećati sigurno i efikasno dok obavljate svoje zadatke, čak i u najzahtevnijim situacijama. Bez obzira da li ste profesionalac koji se oslanja na svoj alat ili entuzijasta koji teži izuzetnim rezultatima, ovaj cilindar će vam pružiti potrebnu snagu i performanse kako biste postigli izvanredne rezultate. Investirajte u kvalitet i pouzdanost i budite spremni za svaki izazov.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum sa Nikasil košuljicom
Proizvođač:
Hyway, Tajvan

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 395
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop