Capa startera testere Husqvarna 50 51 55

200 din.
51-M30Y
+

Capa startera za testere Husqvarna 50 51 55

Capa startera je vitalni deo sistema za pokretanje vaše testere Husqvarna modela 50, 51 i 55. Ovaj ključni komponent omogućava lako pokretanje motora, obezbeđujući pravilan protok goriva i vazduha tokom procesa startovanja.

Pravilno funkcionisanje cape startera je ključno za brzo i pouzdano pokretanje vaše testere. Ova capa startera je zamenski deo koji se lako montira i savršeno odgovara navedenim modelima Husqvarna testera.

Kada se suočite sa problemima pri pokretanju vaše testere ili primetite da starter ne funkcioniše ispravno, zamena cape startera je obavezna kako biste osigurali da vaša testera radi bez zastoja i sa optimalnim performansama.

Uz ovu kvalitetnu capu startera, možete se osloniti na pouzdanost i efikasnost vaše testere Husqvarna, bez obzira na zahtevne zadatke koji vas očekuju. Nabavite ovaj zamenski deo i očuvajte funkcionalnost vaše testere.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 50
  • Husqvarna 51
  • Husqvarna 55
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop