Capa startera testere Husqvarna 340 345 350

180 din.
W75-52A
+

Capa za startovanje testere Husqvarna modela 340, 345 i 350 je ključna komponenta koja omogućava brz i pouzdan start motora vaše testere. Startovanje testere je prvi korak pre nego što započnete sečenje drveta ili drugih materijala, i capa za startovanje je odgovorna za pokretanje motora.

Ova capa za startovanje je posebno dizajnirana za modele Husqvarna testera 340, 345 i 350, što znači da će savršeno odgovarati tim modelima i obezbediti optimalne performanse pri startovanju. Pouzdan rad capa za startovanje je ključan za efikasno korišćenje testere i olakšava vaše radne zadatke.

U slučaju habanja, oštećenja ili gubitka cape za startovanje, zamena je neophodna kako biste osigurali da vaša testera uvek bude spremna za rad. Nova capa za startovanje visokog kvaliteta će obezbediti brz i efikasan start motora, čime će se poboljšati vaša produktivnost i efikasnost pri radu sa testerom.

Zamena cape za startovanje za Husqvarna testere 340, 345 i 350 može se obaviti uz osnovne alate i malo truda. Važno je koristiti zamensku capu za startovanje koja je kompatibilna sa ovim modelom testere kako biste postigli najbolje rezultate.

Nabavite zamensku capu za startovanje za svoju testere Husqvarna 340, 345 ili 350 kako biste osigurali da vaša testera uvek bude spremna za rad i da se startuje bez problema. Ova capa će vam pomoći da održavate visok nivo pouzdanosti vaše testere.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Willtek, Tajvan

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 340
  • Husqvarna 345
  • Husqvarna 350
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop