Capa startera testere Husqvarna 180 280

170 din.
280-M30Y
+

Capa startera za Husqvarna testere modela 180 i 280 je ključna komponenta koja omogućava brz i pouzdan start motora vaše testere. Startovanje testere je prvi korak pre nego što započnete sečenje drveta ili druge materijale, i capa startera je odgovorna za pokretanje motora.

Ova capa startera je posebno dizajnirana za modele Husqvarna testera 180 i 280, što znači da će savršeno odgovarati tim modelima i obezbediti optimalne performanse pri startovanju. Pouzdan rad capa startera je ključan za efikasno korišćenje testere i olakšava vaše radne zadatke.

U slučaju habanja, oštećenja ili gubitka čape startera, zamena je neophodna kako biste osigurali da vaša testeru uvek bude spremna za rad. Nova capa startera visokog kvaliteta će obezbediti brz i efikasan start motora, čime će se poboljšati vaša produktivnost i efikasnost pri radu sa testerom.

Zamena capa startera za Husqvarna testere 180 i 280 može se obaviti uz osnovne alate i malo truda. Važno je koristiti zamensku capu startera koja je kompatibilna sa ovim modelom testere kako biste postigli najbolje rezultate.

Nabavite zamensku capu startera za svoju testeru Husqvarna 180 ili 280 kako biste osigurali da vaša testeru uvek bude spremna za rad i da se startuje bez problema. Ova capa će vam pomoći da održavate visok nivo pouzdanosti vaše testere.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 180
  • Husqvarna 280
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop