Amortizer testere Husqvarna 555 560 562 žičani

270 din.
9414-462 / W462
+

Amortizeri za testere Husqvarna 555, 560 i 562 su visokokvalitetni zamenski delovi koji pružaju poboljšanu udobnost i kontrolu pri radu sa testerom. Ovi žičani amortizeri su specijalno dizajnirani za ove modele Husqvarna testera.

Kvalitetni amortizeri pomažu u smanjenju vibracija, čime se smanjuje zamor ruku i omogućava vam da radite sa većom udobnošću i preciznošću. Oni takođe doprinose stabilnosti testere tokom sečenja, čime vam omogućavaju sigurnije i efikasnije obavljanje poslova.

Zamenski žičani amortizeri su napravljeni od pouzdanih materijala visokog kvaliteta i pažljivo su proizvedeni kako bi pružili dugotrajnost i pouzdanost. Ugradnja ovih amortizera je jednostavna, a očekujte da će pružiti odlično prianjanje i stabilnost testere.

Zamenski žičani amortizeri za Husqvarna 555, 560 i 562 testere su sjajan izbor za unapređenje vašeg iskustva rada sa testerom. Sa ovim kvalitetnim zamenskim delovima, možete se osloniti na smanjenje vibracija, veću udobnost i bolju kontrolu tokom rada sa vašom Husqvarna testerom.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 555
  • Husqvarna 560
  • Husqvarna 562
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop