Amortizer testere Husqvarna 445 450 donji desni i gornji levi žičani

250 din.
8071-440 / W440
+

Amortizeri za testere Husqvarna 445 450 donji desni i gornji levi žičani su zamenski rezervni delovi koji pružaju lakše rukovanje testerom i smanjuju prenos vibracija prilikom rada. Ovi amortizeri su specijalno dizajnirani za modele Husqvarna 445 i 450 testera.

Sa izdržljivim žičanim dizajnom, ovi zamenski amortizeri obezbeđuju pouzdanost i dugotrajnost u radu. Oni su proizvedeni po originalnim specifikacijama kako bi se obezbedila visoka kvaliteta i performanse. Amortizeri se lako ugrađuju na donji desni i gornji levi deo testere.

Vremenom, originalni amortizeri mogu izgubiti svoju elastičnost, što može rezultirati jačim prenosom vibracija i neudobnošću pri radu. Zamena starih i istrošenih amortizera novim zamenskim delovima će poboljšati udobnost pri rukovanju testerom, smanjiti umor ruku i omogućiti glatkije rezanje.

Osvežite svoju Husqvarna testeru 445 450 donji desni i gornji levi žičani sa ovim kvalitetnim zamenskim amortizerima i unapredite vaše iskustvo rada sa testerom. Sa ovim zamenskim delovima, možete očekivati smanjenje vibracija i veću udobnost, omogućavajući vam da obavljate poslove sečenja sa većom preciznošću i manjim naporom.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 445
  • Husqvarna 450
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop