Amortizer testere Husqvarna 445 450 cevaste ručke žičani

240 din.
8943-448 / W448
+

Amortizeri za testere Husqvarna 445 450 sa cevastim ručkama i žičanim dizajnom predstavljaju važnu komponentu koja omogućava lakše rukovanje testere i smanjuje prenos vibracija prilikom rada. Ovi amortizeri su specijalno dizajnirani za modele testera Husqvarna 445 i 450 za cevastu ručku.

Izrađeni su po originalnim specifikacijama, koristeći visokokvalitetne materijale kako bi osigurali izdržljivost i dugotrajnost. Amortizeri se proizvode uz strogu kontrolu kvaliteta, koristeći najnoviju tehnologiju, kako bi se obezbedio optimalan rad i pouzdanost.

Vremenom, amortizeri mogu izgubiti svoju elastičnost, što može rezultirati jačim prenosom vibracija i neudobnošću pri radu. Zamena istrošenih amortizera novim će poboljšati udobnost pri rukovanju testerom, smanjiti umor ruku i omogućiti glatkije i efikasnije rezanje.

Investirajte u kvalitetne amortizere za vašu Husqvarna testeru 445 450 sa cevastim ručkama i žičanim dizajnom, kako biste poboljšali performanse i uživali u udobnijem radu bez nepotrebnih vibracija i napora.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 445
  • Husqvarna 450
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop