Amortizer testere Husqvarna 435 440 donji desni i gornji levi žičani

250 din.
8070-437 / W437
+

Amortizeri testere Husqvarna 435 440 donji desni i gornji levi žičani su ključne komponente koje omogućavaju lakše rukovanje i smanjuju prenos vibracija prilikom rada. Ovi amortizeri su proizvedeni po originalnim specifikacijama, koristeći visokokvalitetne uvozne sirovine.

Sa izdržljivim i dugotrajnim dizajnom, ovi amortizeri predstavljaju odličnu zamenu za originalne komponente. Proizvedeni su na najsavremenijim mašinama uz strogu kontrolu kvaliteta, što garantuje njihovu pouzdanost i performanse.

Vremenom, amortizeri mogu izgubiti elastičnost, što može dovesti do jačeg prenosa vibracija, zamora rukovaoca, oštećenja drugih delova uređaja i pojave bolova u rukama. Zamena starih i istrošenih amortizera novim će poboljšati udobnost pri radu sa testerom i smanjiti negativne efekte vibracija.

Investirajte u kvalitetne amortizere za vašu Husqvarna testeru 435 440 i uživajte u efikasnom i udobnom radu bez nepotrebnog napora i nelagodnosti.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 435
  • Husqvarna 440
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop