Amortizer testere Echo CS 600 650 660 elipsasti

330 din.
6261-42
+

Amortizeri za testere Echo CS 600, CS 650 i CS 660 su visokokvalitetni zamenski delovi koji pružaju efikasno upravljanje vibracijama i udobnost pri radu sa testerom. Ovi elipsasti amortizeri su posebno dizajnirani da smanje prenos vibracija na rukovaoca, što rezultira manjim zamorom i većom preciznošću pri radu.

Zamenski Echo amortizeri za modele CS 600, CS 650 i CS 660 pružaju optimalnu podršku i stabilnost tokom rada sa testerom. Oni su proizvedeni po visokim standardima kvaliteta i garantuju dugotrajnost i pouzdanost. Zamena amortizera je jednostavna, omogućavajući vam da održavate testeru u optimalnom stanju.

Korišćenje zamenskih Echo amortizera obezbeđuje vam najbolje performanse i dugotrajnost vaše testere. Elipsasti dizajn amortizera pruža efikasno smanjenje vibracija, što rezultira povećanom udobnošću i kontrolom pri radu sa testerom.

Posetite našu internet prodavnicu www.agromoto.rs kako biste pronašli širok asortiman zamenskih delova za testere Echo, uključujući i zamenske elipsaste amortizere za modele CS 600, CS 650 i CS 660. Naša prodavnica nudi kvalitetne proizvode koji će unaprediti performanse i udobnost vaše testere.

Za dodatne informacije i pomoć pri odabiru i zameni amortizera, naš stručni tim je tu da vam pomogne. Kupovinom zamenskih Echo delova u našoj prodavnici, možete biti sigurni da dobijate proizvode koji će pružiti optimalne rezultate i produžiti radni vek vaše testere Echo CS 600, CS 650 ili CS 660.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

ECHO motorne testere:
  • Echo 600
  • Echo 650
  • Echo 660

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs