U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Capa startera testere Alpina 700

100 din.
700-M30Y
+

Capa startera za testere Alpina 700 je ključni rezervni deo koji omogućava brz i pouzdan start motora. Kada želite da pokrenete testeru, povlačenjem čape startera pokrećete rotaciju motora, što omogućava paljenje i pokretanje testere.

Ova capa startera posebno je dizajnirana za modele Alpina testera 700, što znači da savršeno odgovara tom modelu i obezbeđuje optimalne performanse pri startovanju. Pouzdan rad capa startera je ključan za efikasno korišćenje testere i olakšava vaše radne zadatke.

U slučaju habanja, oštećenja ili gubitka čape startera, zamena je neophodna kako biste osigurali da vaša testeru uvek bude spremna za rad. Nova capa startera visokog kvaliteta će obezbediti brz i efikasan start motora, čime će se poboljšati vaša produktivnost i efikasnost pri radu sa testerom.

Zamena capa startera za testeru Alpina 700 može se obaviti uz osnovne alate i malo truda. Važno je koristiti zamensku capu startera koja je kompatibilna sa ovim modelom testere kako biste postigli najbolje rezultate.

Nabavite zamensku capu startera za testeru Alpina 700 kako biste osigurali da vaša testeru uvek bude spremna za rad i da se startuje bez problema. Ova capa će vam pomoći da održavate visok nivo pouzdanosti vaše testere.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u testere

ALPINA motorne testere:
  • Alpina 700
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop