Capa startera testere Alpina 42 52 55

100 din.
ALP-M30Y
+

Capa startera za testere Alpina 42, 52 i 55 je ključni rezervni deo koji omogućava brz i pouzdan start motora. Kada želite da pokrenete testeru, povlačenjem čape startera pokrećete rotaciju motora, što omogućava paljenje i pokretanje testere.

Ova capa startera posebno je dizajnirana za modele Alpina testera 42, 52 i 55, što znači da savršeno odgovara tim modelima i obezbeđuje optimalan performanse pri startovanju. Pouzdan rad capa startera je ključan za efikasno korišćenje testere i olakšava vaše radne zadatke.

U slučaju habanja, oštećenja ili gubitka čape startera, zamena je neophodna kako biste osigurali da vaša testeru uvek bude spremna za rad. Nova capa startera visokog kvaliteta će obezbediti brz i efikasan start motora, čime će se poboljšati vaša produktivnost i efikasnost pri radu sa testerom.

Zamena capa startera za testere Alpina 42, 52 i 55 može se obaviti uz osnovne alate i malo truda. Važno je koristiti zamensku capu startera koja je kompatibilna sa ovim modelima testera kako biste postigli najbolje rezultate.

Nabavite zamensku capu startera za testere Alpina 42, 52 i 55 kako biste osigurali da vaša testeru uvek bude spremna za rad i da se startuje bez problema. Ova capa će vam pomoći da održavate visok nivo pouzdanosti vaše testere.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Thorp, Srbija

Ugrađuje se u testere

ALPINA motorne testere:
  • Alpina 42
  • Alpina 52
  • Alpina 55
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs