Motorno ulje Stihl polusintetičko 2T 500 ml

550 din.
tg02559
+

Motorno ulje Stihl polusintetičko 2T je visokokvalitetno ulje koje je posebno formulisano za ispunjavanje visokih zahteva motornih uređaja. Sa bazom mineralnog ulja, ovo ulje pruža izuzetne karakteristike podmazivanja i sagorevanja.

Pakovanje od 500 ml je idealno za one koji koriste STIHL motore u svojim radnim aktivnostima. Preporučeni odnos mešanja ulja i goriva je 1:50, što znači da se 500 ml ovog ulja treba pomešati sa 25 litara benzina.

Ovo polusintetičko ulje je pogodno za sve STIHL motore, bilo da se radi o motornim testerama, trimerima, puževima za zemlju ili drugim uređajima. Pruža optimalnu zaštitu i podmazivanje, omogućavajući pouzdan rad i produžen vek trajanja motora.

Motorno ulje Stihl polusintetičko 2T je pouzdan izbor za one koji traže ulje visokog kvaliteta koje zadovoljava zahteve njihovih STIHL motora. Sa svojim izvanrednim karakteristikama podmazivanja i sagorevanja, ovo ulje će obezbediti optimalne performanse i dugotrajnost vašeg motornog uređaja.

Kategorija proizvoda:
  • Ulja i maziva
Proizvođač:
STIHL, Nemačka
Viskozitet ulja:
SAE 2T mešavina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop