Lanac testere 34 zuba 3/8" 1,5 Oregon

2190 din.
tm92820 / mb6642
+

Lanac za testeru sa 34 zuba, veličine 3/8" i širine 1,5", proizveden od strane renomiranog proizvođača Oregon, je vrhunski proizvod dizajniran da poboljša performanse vaše testere i obezbedi efikasno i precizno sečenje drveta. Ovaj lanac ima nekoliko ključnih karakteristika:

  1. Izdržljivost: Oregon je poznat po izradi kvalitetnih lanaca koji su izdržljivi i otporni na habanje. Ovaj lanac će vam pružiti dug vek trajanja i pouzdanost tokom upotrebe.

  2. Oštrina i Efikasnost: Sa 34 zuba na lancu, ovaj proizvod omogućava oštro sečenje i brže rezultate. Oštar lanac je ključ za brzo i efikasno obavljanje posla.

  3. Tehnička Kompatibilnost: Veličina od 3/8" i širina od 1,5" ovog lanca čini ga kompatibilnim sa mnogim modelima testera. Preporučljivo je proveriti kompatibilnost sa vašom testerom pre nego što izvršite zamenu.

  4. Lako Održavanje: Redovno podmazivanje i održavanje lanca su važni za njegovo očuvanje i produženje veka trajanja.

Oregon je poznat po visokokvalitetnim lancima za testere i drugim priborom za sečenje drva, pa možete biti sigurni da koristite proizvod pouzdanog proizvođača. Zamena vašeg lanca sa ovim Oregon-ovim modelom može značajno poboljšati performanse vaše testere i olakšati rad prilikom sečenja drva.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
34 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.5mm ili .058"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop