Lanac testere 30 zuba 3/8" 1,6 Oregon

1890 din.
tm92821 / mb6639
+

Oregon 30 zuba 3/8" 1,6 lanac za motornu testeru je izuzetan izbor za sve koji traže maksimalne performanse i izdržljivost pri sečenju drva. Ovaj lanac je pažljivo dizajniran i izrađen sa vrhunskim materijalima kako bi omogućio brzo, precizno i pouzdano sečenje.

Sa 30 oštrih zuba, ovaj lanac pruža brzo sečenje i maksimalnu efikasnost. Svaki zub je pažljivo oblikovan kako bi se postigla izvanredna preciznost i čistoća reza, čak i pri sečenju tvrdih i gustih materijala.

Korak od 3/8" osigurava idealnu ravnotežu između brzine i kontrole, čineći ovaj lanac savršenim za širok spektar sečenja. Debljina pogonskog zuba od 1,6 mm garantuje izdržljivost i dug vek trajanja, čak i pri intenzivnoj upotrebi.

Oregon je svetski lider u proizvodnji lanaca za motornu testeru, poznat po besprekornoj kvaliteti i pouzdanosti svojih proizvoda. Kada koristite Oregon 30 zuba 3/8" 1,6 lanac, možete biti sigurni da ćete postići izvanredne rezultate u svakom zadatku sečenja. Bez obzira da li ste profesionalac ili strastveni entuzijasta, ovaj lanac će vam pružiti pouzdanost i vrhunske performanse koje zaslužujete. Nabavite ga danas i iskusite razliku koju pravi kvalitetna oprema.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
30 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.6mm ili .063"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop