Lanac testere 28 zuba 3/8" 1,3 piko Oregon

1590 din.
tm92828 / mb6674
+

Oregon 28 zuba 3/8" 1,3 piko lanac za motornu testeru je vrhunski izbor za sve one koji traže maksimalne performanse i preciznost pri sečenju drveta. Ovaj lanac je pažljivo dizajniran i izrađen sa vrhunskim materijalima kako bi pružio brzo, precizno i izdržljivo sečenje.

Sa impresivnih 28 oštrih zuba, ovaj lanac omogućava brzo sečenje i maksimalnu efikasnost. Svaki zub je pažljivo oblikovan kako bi se postigla izvanredna preciznost i čistoća reza, čak i pri sečenju izazovnih materijala.

Korak od 3/8" pruža idealnu ravnotežu između brzine i kontrole, čineći ovaj lanac savršenim za različite sečenje. Debljina pogonskog zuba od 1,3 piko garantuje izdržljivost i dug vek trajanja, čak i pri intenzivnoj upotrebi.

Oregon je lider u industriji lanaca za motornu testeru, poznat po svojoj besprekornoj kvaliteti i pouzdanosti svojih proizvoda. Kada koristite Oregon 28 zuba 3/8" 1,3 piko lanac, možete biti sigurni da ćete postići izvanredne rezultate u svakom zadatku sečenja. Bez obzira da li ste profesionalac ili strastveni entuzijasta, ovaj lanac će vam pružiti pouzdanost i vrhunske performanse koje zaslužujete. Nabavite ga danas i iskusite razliku koju pravi kvalitetna oprema.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
28 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.3mm ili .050"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop