Lanac testere 27,5 zuba 3/8" 1,3 piko Oregon

1490 din.
tm92827 / mb6673
+

Oregon 27,5 zuba 3/8" 1,3 piko lanac za motornu testeru predstavlja vrhunsku opciju za profesionalce i entuzijaste koji zahtevaju izuzetne performanse pri sečenju drva. Ovaj lanac je pažljivo dizajniran i izrađen sa vrhunskim materijalima kako bi pružio brzo, precizno i izdržljivo sečenje.

Sa 27,5 oštrih zuba, ovaj lanac osigurava brzo sečenje i maksimalnu efikasnost. Svaki zub je pažljivo oblikovan kako bi se postigla izvanredna preciznost i čistoća reza, bez obzira na tvrdoću drveta.

Korak od 3/8" pruža optimalnu ravnotežu između brzine i kontrole, čineći ovaj lanac idealnim za širok spektar sečenja. Debljina pogonskog zuba od 1,3 piko čini lanac izuzetno izdržljivim i otpornim na habanje, produžujući vek trajanja.

Oregon je lider u proizvodnji lanaca za motornu testeru, poznat po svojoj izuzetnoj kvaliteti i pouzdanosti. Kada koristite Oregon 27,5 zuba 3/8" 1,3 piko lanac, možete biti sigurni da ćete postići vrhunske rezultate u svim svojim sečenjima. Bez obzira da li ste profesionalac ili strastveni zaljubljenik u sečenje drva, ovaj lanac će vam pružiti pouzdanost i izvanredne performanse koje zaslužujete. Nabavite ga danas i iskusite razliku koju pravi kvalitetna oprema.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
27.5 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.3mm ili .050"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop