Lanac testere 26 zuba 3/8" 1,3 piko Oregon

1490 din.
tm92826 / mb6667
+

Oregon 26 zuba 3/8" 1,3 piko lanac za motornu testeru je ultimativni izbor za zahtevne korisnike koji traže maksimalne performanse pri sečenju drva. Ovaj lanac je dizajniran sa preciznošću i napravljen od najkvalitetnijih materijala kako bi obezbedio optimalno sečenje bez obzira na zahtevnost posla.

S 26 oštrih zuba, ovaj lanac omogućava izvanrednu brzinu sečenja i preciznost. Svaki zub je pažljivo oblikovan kako bi se postigla maksimalna efikasnost sečenja, čineći svaki rez brzim i čistim.

Korak od 3/8" osigurava optimalnu ravnotežu između brzine i kontrole. Debljina pogonskog zuba od 1,3 piko čini ovaj lanac izuzetno izdržljivim i otpornim na habanje, obezbeđujući dug vek trajanja.

Oregon je lider u industriji lanaca za motornu testeru, poznat po vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Kada koristite Oregon 26 zuba 3/8" 1,3 piko lanac, možete biti sigurni da ćete postići vrhunske rezultate u svakom zadatku sečenja. Bez obzira da li se bavite profesionalnim sečenjem ili ste posvećeni entuzijasta, ovaj lanac će vas impresionirati svojim performansama i trajnošću. Nabavite ga danas i podignite svoju seču na viši nivo.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
26 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.3mm ili .050"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop