Lanac testere 25 zuba 3/8" 1,3 piko Oregon

1390 din.
tm92825 / mb6651
+

Oregon 25 zuba 3/8" 1,3 piko lanac za motornu testeru je vrhunski izbor za sve profesionalce i entuzijaste koji zahtevaju najbolje od svoje opreme za sečenje. Ovaj lanac je savršeno optimiziran za precizno i efikasno sečenje, sa korakom od 3/8", što omogućava brzo i tačno sečenje.

Sa 25 oštrih zuba, ovaj lanac se lako nosi sa svim izazovima sečenja, bez obzira na tvrdoću drveta. Svaki zub na ovom lancu pažljivo je oblikovan kako bi se postigla maksimalna efikasnost sečenja.

Debljina pogonskog zuba od 1,3 piko čini ovaj lanac izuzetno izdržljivim i otpornim na habanje, što ga čini pouzdanim izborom za sve vrste sečenja. Oregon je lider u industriji lanaca za motornu testeru, a ovaj lanac je proizveden sa istim visokim standardima koje očekujete od ovog renomiranog brenda.

Kada koristite Oregon 25 zuba 3/8" 1,3 piko lanac, možete biti sigurni da ćete postići izvanredne rezultate u svakom zadatku sečenja. Bez obzira da li se bavite profesionalnim sečenjem ili ste strastveni entuzijasta, ovaj lanac će vam pružiti trajnost, performanse i pouzdanost koje zaslužujete. Nabavite ga danas i osetite razliku koju pravi kvalitetna oprema.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
25 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.3mm ili .050"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop