Lanac testere 24,5 zuba 3/8" 1,3 piko Oregon

1690 din.
tm92824
+

Oregon 24,5-zuba 3/8" 1,3 piko lanac za motornu testeru je vrhunski izbor za sve koji traže izuzetno precizno i efikasno sečenje. Ovaj lanac se odlikuje korakom od 3/8", koji je optimiziran za brzo i tačno sečenje. Svaki zub na ovom lancu je pažljivo oblikovan kako bi osigurao izuzetnu efikasnost sečenja.

Sa impresivnih 24,5 oštrih zuba, ovaj lanac je stvoren da se nosi sa svakim izazovom sečenja, bez obzira na tvrdoću drveta. Debljina pogonskog zuba od 1,3 piko čini ovaj lanac izuzetno izdržljivim i otpornim na habanje.

Oregon je sinonim za kvalitet u industriji lanaca za motornu testeru, a ovaj lanac je proizveden sa istim visokim standardima koje očekujete od ovog renomiranog brenda. Kada koristite Oregon 24,5-zuba 3/8" 1,3 piko lanac, možete biti sigurni da ćete postići izvanredne rezultate u svakom zadatku sečenja. Bez obzira da li se bavite profesionalnim sečenjem ili ste strastveni ljubitelj, ovaj lanac će vam pružiti trajnost, performanse i pouzdanost koje zaslužujete. Nabavite ga danas i osetite razliku koju pravi kvalitetna oprema.

Kategorija proizvoda:
  • Sečivo
Proizvođač:
Oregon, USA

Karakteristike lanca/mača za testere

Broj zuba:
24.5 zuba
Korak lanca:
3/8"
Širina kanala na maču:
1.3mm ili .050"
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop