U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Klin za obaranje stabla PVC 195x71x26 mm

790 din.
161002
+

PVC Klin za Sigurno Obaranje Stabla - Dimenzije 195x71x26 mm

Kada je potrebno obarati drvo sa preciznošću i sigurnošću, naš PVC klin iz Tajvana je neprocenjiv alat. Sa dimenzijama 195x71x26 mm, ovaj crveni klin je dizajniran za obezbeđivanje sigurnog i efikasnog obaranja stabala.

Ključne Prednosti PVC Klina za Obaranje Stabla:

  • Sigurno Obaranje Stabala: Klin omogućava precizno usmeravanje padajućeg stabla, minimizirajući rizik za okolne objekte i osobe, pružajući tako sigurnu radnu okolinu.

  • Visokokvalitetni PVC Materijal: Ovaj klin je izrađen od izdržljivog PVC materijala, obezbeđujući dugotrajnost i pouzdanost u svakom zadatku.

  • Precizno Dimenzionisanje: Dimenzije klina (195x71x26 mm) čine ga pogodnim za obaranje različitih veličina stabala.

  • Jednostavna Upotreba: Klin je jednostavan za postavljanje i upotrebu, čineći proces obaranja stabla lakšim i efikasnijim.

  • Crvena Boja za Bolju Vidljivost: Crvena boja klina omogućava bolju vidljivost i lakše lociranje čak i u gustoj vegetaciji.

Univerzalni Alat za Drvoseče i Održavanje Zelenih Površina

Nezavisno da li se bavite drvosečom ili održavanjem zelenih površina, ovaj PVC klin iz Tajvana će vam pomoći da obavite posao sigurno i precizno. Uz ovaj alat, minimiziraćete rizik i štete tokom obaranja stabala, što čini vaš rad efikasnijim i bezbednijim.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Tajvan
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop