Alat za nitovanje i raznitjanje lanaca motorne testere

11800 din.
10269000
+

Alat za nitovanje i raznitjanje lanaca motorne testere je proizvod Italijanske marke Tecomec i predstavlja univerzalno rešenje za popravku lanaca na motoranim testereima. Ovaj alat izrađen je sa stabilnom konstrukcijom i namenjen je za profesionalnu upotrebu u radionicama. Može se montirati na radni sto, što čini njegovu upotrebu još lakšom i praktičnijom. Alat se može koristiti za široko rasprostranjene tipove lančanih testerea, uključujući 1/4'' / .325'' 3/8''LP / 3/8'' 404''.

Ovaj alat za nitovanje lanaca iz TECOMEC-a spada u najkvalitetniju kategoriju alata za profesionalnu upotrebu. Originalni broj dela je 10269000, a njegova upotreba omogućava precizno i brzo nitovanje i raznitnjavanje lanaca na motoranim testereima, što čini rad sa ovim alatom jednostavnim i efikasnim. Ukupno, TECOMEC predstavlja odličan izbor za svakog korisnika motorne testere koja traži kvalitetan i pouzdan alat za nitovanje i raznitnjavanje lanaca.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Proizvođač:
Tecomec, Italija
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop