Alat za čišćenje karburatora - karburatorske četkice komplet

380 din.
W99-92
+
Komplet finih četkica i iglica za mehaničko čišćenje zaprljanih karburatora. Neizbežan alat za servisere i hobi majstore.
Odličan materijal: Napravljen od najlonskih četki visoke gustine i materijala od nerđajućeg čelika, otporan je na rđu, ne deformiše se sa dobrom elastičnošću i bez gubitka kose, spiralne čekinje, odličan pristup unutrašnjoj strani, čineći pranje jasnim i temeljnim.
Različiti prečnici: Ovi alati za čišćenje dolaze sa različitim prečnikima. 10 igala za čišćenje + 5 četkica, ukupna dužina: 3,94 inča (100 mm), prečnici četkica za čišćenje: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm Prečnik igala za čišćenje: 0,6 mm, 0,8 mm, 1,00 mm, 1,20 mm, 1,40 mm.
Male i čvrste: ove četke za cevi odgovaraju malim mlaznicama i prolazima i dobre su za naslage sa jakom korom kao što obično vidite.Prepreke u tim krivim uglovima se lako čiste.
Olakšajte čišćenje: 5 najlonskih četkica različite širine i 10 igala za čišćenje različitih prečnika mogu vam pomoći da očistite blokove koje ne vidite. Ne morate da prljate ruke. 
Kategorija proizvoda:
  • Alat
Proizvođač:
Willtek, Tajvan
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop