U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Anlaser Suzuki Address Quinqi 50cc 2T

2580 din.
92099 / RC18010
+

Anlaser za 2T skuter Suzuki Address zapremine motora 50cc je specijalno dizajniran za efikasno pokretanje motora. Kompatibilan je sa Suzuki Address skuterima sa 50cc 2T motorom i omogućava brzo i pouzdano startovanje.

Raspon između montažnih rupa je 56 mm, što olakšava instalaciju i omogućava sigurno pričvršćivanje anlasera na skuter. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala kako bi bio izdržljiv i dugotrajan, što obezbeđuje dugi vek trajanja.

Zamenom starog anlasera novim, osiguravate pouzdan rad vašeg skutera, posebno kada je u pitanju startovanje motora. Uz ovaj anlaser, vaš Suzuki Address skuter će pokretati sa lakoćom i bez napora, pružajući vam udobnost i pouzdanost pri svakom putovanju.

Uživajte u bezbrižnoj vožnji sa ovim kvalitetnim anlaserom za Suzuki Address 50cc 2T skuter.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
  • Startni mehanizam
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Suzuki
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop