Podloška ventilatora varijatora CPI Keeway 50cc fi 16 mm

140 din.
89007 / RB13020.1
+

Podloška ventilatora na varijatoru za 2T kineski skuter zapremine 50cc - Osigurajte Optimalno Hlađenje Vašeg Skutera

Ova podloška ventilatora dizajnirana je za 2T kineske skutere sa zapreminom od 50cc, pružajući podršku ventilatoru na varijatoru. Specifično je prilagođena skuterima koji koriste osovinu radilice od 16 mm, čime se obezbeđuje precizno pozicioniranje i optimalno hlađenje motora.

Ključne Karakteristike:

  1. Prilagođena Dimenzija: Ova podloška je prilagođena za 2T kineske skutere sa zapreminom od 50cc koji koriste osovinu radilice od 16 mm.

  2. Podrška Ventilatoru: Omogućava sigurno postavljanje ventilatora na varijatoru, što je ključno za efikasno hlađenje motora.

  3. Optimalno Pozicioniranje: Precizno izrađena kako bi osigurala tačno pozicioniranje ventilatora, sprečavajući eventualne probleme s pregrevanjem.

  4. Visokokvalitetni Materijali: Izrađena od materijala visokog kvaliteta, obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost u radu.

  5. Jednostavna Zamena: Lako se postavlja i zamenjuje, pružajući praktično održavanje vašeg skutera.

Ova podloška ventilatora na varijatoru predstavlja ključan deo sistema hlađenja vašeg skutera, čime se produžava životni vek motora. Investirajte u kvalitetne komponente kako biste obezbedili optimalne performanse vašeg vozila. Nabavite podlošku koja odgovara specifikacijama vašeg skutera i osigurajte sigurno i efikasno hlađenje.

Kategorija proizvoda:
  • Prenos / kvačilo / menjač
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • CPI / Keeway / 2T 50cc
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop