Remenica (nosač) kvačila za skuter GY6 50cc 4T

1650 din.
95261 / 88552
+

Kaišnica, remenica i nosač kvačila su delovi koji se koriste u skuterima sa četvorotaktnim GY6 motorima zapremine 50cc. Kaišnica je odgovorna za prenos snage sa motora na remen koji pokreće zadnji točak skutera. Remenica se nalazi na radilici motora i ima ulogu da prenosi snagu sa radilice na kaišnicu. Nosač kvačila je deo na koji se montira kvačilo i omogućava pravilan rad kvačila.

Ovi delovi su od ključne važnosti za pravilno funkcionisanje skutera i omogućavaju efikasan prenos snage sa motora na točak. Redovno održavanje i zamena ovih delova kada je potrebno, osigurava pouzdan i bezbedan rad skutera.

Preporučuje se korišćenje originalnih delova ili kvalitetnih zamenskih delova kako bi se obezbedio dugotrajan rad skutera. Prilikom zamene ovih delova, važno je obratiti pažnju na kompatibilnost sa modelom skutera kako bi se osigurala pravilna montaža i funkcionalnost.

Kategorija proizvoda:
  • Prenos / kvačilo / menjač
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Kineski skuter 4T 50cc
  • Kineski skuter 4T 60cc
  • Kineski skuter 4T 80cc
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop