Glava cilindra Minarelli 50cc 2T horizontalni fi 40 mm

1070 din.
RA04012
+

Glava cilindra za Minarelli 50cc 2T horizontalni motor sa prečnikom od 40 mm predstavlja ključnu komponentu koja igra vitalnu ulogu u radu dvotaktnog motora. Evo nekoliko ključnih karakteristika ove glave cilindra:

Osnovne Karakteristike:

  1. Kompatibilnost sa Minarelli 50cc 2T Horizontalnim Motorima: Specifično dizajnirana za modele motora sa Minarelli 50cc dvotaktnim motorom sa horizontalnim postavljanjem.

  2. Prečnik Cilindra: Sa prečnikom od 40 mm, ova glava cilindra je prilagođena dimenzijama motora i omogućava optimalan rad.

  3. Materijal: Glava cilindra izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi se obezbedila dugotrajnost i otpornost na visoke temperature i pritiske.

  4. Ventili: U mnogim dvotaktnim motorima, uključujući i Minarelli, ne postoje tradicionalni ventili. Umesto toga, ova glava cilindra obično koristi sistem portova za kontrolu protoka goriva i izduvnih gasova.

  5. Funkcija: Glava cilindra igra ključnu ulogu u procesu sagorevanja smeše goriva i vazduha u cilindru motora. U ovom slučaju, omogućava pravilan tok goriva i izduvnih gasova tokom radnog ciklusa motora.

  6. Povećanje Performansi: U nekim slučajevima, zamena glave cilindra može se koristiti kao deo modifikacija motora kako bi se postigle bolje performanse i snaga.

Važno je da prilikom zamene ove glave cilindra svi delovi budu pravilno prilagođeni i podešeni kako bi se očuvala optimalna efikasnost motora. Preporučuje se da zamene vrši kvalifikovani mehaničar ili osoba sa iskustvom u radu sa motorima.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Minarelli 2T
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop