Dihtunzi cilindra GY6 50cc 4T 39 mm

150 din.
TMMP10012229 / 88288
+

Dihtunzi cilindra GY6 50cc 4T 39mm - Očuvajte Efikasnost Vašeg Skutera!

Dihtunzi cilindra igraju ključnu ulogu u održavanju pravilnog zaptivanja između cilindra i glave cilindra na vašem GY6 skuteru sa motorom zapremine 50cc. Ovi dihtunzi su specifično dizajnirani za pružanje optimalnog zaptivanja, čime se osigurava efikasno sagorevanje goriva i produžava životni vek motora.

Ključne karakteristike dihtunza cilindra GY6 50cc 4T 39mm:

  1. Precizna Kompatibilnost: Dihtunzi su tačno dimenzionirani za GY6 skutere sa motorom zapremine 50cc, osiguravajući savršeno pristajanje i efikasno zaptivanje.

  2. Otpornost na Visoke Temperature: Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, dihtunzi su otporni na visoke temperature, obezbeđujući izuzetnu izdržljivost u različitim uslovima vožnje.

  3. Pouzdana Zaštita od Curenja: Dihtunzi pružaju pouzdanu zaštitu od curenja gasova, čime se održava stabilnost i efikasnost motora.

Prednosti korišćenja dihtunza cilindra GY6 50cc 4T 39mm:

  • Očuvanje Efikasnosti Motora: Pravilno zaptivanje dihtunza održava optimalne uslove sagorevanja, čime se očuvava efikasnost motora.

  • Smanjenje Rizika od Problema: Dobar dihtung smanjuje rizik od curenja gasova, problema sa sagorevanjem i gubitka snage motora.

  • Produžen Životni Vek Motora: Održavanje pravilnog zaptivanja doprinosi produženju životnog veka motora.

Investirajte u dihtunze cilindra GY6 50cc 4T 39mm kako biste očuvali efikasnost i pouzdanost vašeg skutera. Osigurajte optimalne performanse motora i uživajte u sigurnoj vožnji.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Kineski skuter 4T 50cc
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop