U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Dihtung lamelnog ventila Minarelli 50cc 2T horizontalni

150 din.
100703520
+

Dihtung lamelnog ventila za Minarelli 50cc 2T horizontalni motor - Održavajte Motor U Vrhunskom Stanju!

Dihtung lamelnog ventila je ključna komponenta za održavanje optimalnih performansi vašeg Minarelli 50cc 2T horizontalnog motora. Ova visokokvalitetna dihtung garnitura je specifično dizajnirana za pružanje efikasnog zaptivanja lamelnog ventila, što direktno utiče na performanse motora.

Ključne karakteristike dihtunga lamelnog ventila:

  1. Optimalno Zaptivanje: Dihtung lamelnog ventila pruža optimalno zaptivanje, sprečavajući curenje i održavajući pravilno funkcionisanje lamelnog ventila.

  2. Kompatibilnost s Minarelli Motorima: Ova dihtung garnitura je posebno prilagođena za Minarelli motore zapremine 50cc 2T s horizontalnim postavljanjem.

  3. Visokokvalitetni Materijali: Izrađena od visokokvalitetnih materijala, dihtung je otporan na habanje i obezbeđuje dugotrajan rad u zahtevnim uslovima.

Prednosti korišćenja dihtunga lamelnog ventila:

  • Pouzdanost Motora: Održava pouzdan rad lamelnog ventila, sprečavajući nepravilnosti u radu motora.
  • Produžen Životni Vek: Visokokvalitetni materijali doprinose produženju životnog veka dihtunga i samog motora.

Investirajte u ovu dihtung garnituru i obezbedite efikasno zaptivanje lamelnog ventila vašeg Minarelli 50cc 2T horizontalnog motora. Uživajte u pouzdanosti i dugotrajnim performansama svog motora uz kvalitetne dihtunge.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
Proizvođač:
RMS, Italija
Skuteri:
  • Minarelli 2T
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop