Dihtung auspuha kineski skuter GY6 4T

80 din.
mb9098
+
Dihtung auspuha za kineski skuter GY6 4T: Očuvanje Efikasnosti i Zaptivanje Izduvnog Sistema

Bakarni dihtung auspuha dimenzija 23,2x30x3,2 mm pruža pouzdanu zaštitu i očuvanje performansi motora na kineskim skuterima sa motorima GY6 zapremine 50cc, 125cc i 150cc. Ovaj dihtung je ključan za obezbeđivanje hermetičkog zaptivanja između izduvnog sistema i motora, sprečavajući curenje gasova i održavajući optimalnu efikasnost rada.

Izdržljiv Bakarni Materijal:

Dihtung je izrađen od bakra, materijala poznatog po svojoj izdržljivosti i otpornosti na visoke temperature i pritisak. Bakar se često koristi u izradi dihtunga za izduvne sisteme zbog svoje sposobnosti da održi čvrsto zaptivanje u ekstremnim uslovima rada. Ovaj materijal obezbeđuje dugotrajan vek trajanja dihtunga, čime se osigurava kontinuirana zaštita motora.

Dimenzije Prilagođene GY6 Motorima:

Sa dimenzijama od 23,2x30x3,2 mm, ovaj dihtung savršeno odgovara kineskim skuterima koji koriste GY6 motore zapremine 50cc, 125cc i 150cc. Prilagođene dimenzije su ključne za postizanje optimalnog zaptivanja, sprečavajući curenje gasova iz izduvnog sistema. Precizno prileganje dihtunga obezbeđuje efikasnu zaštitu i održava performanse motora.

Zaštita od Curenja Gasova:

Glavna uloga dihtunga auspuha je obezbeđivanje hermetičkog zaptivanja između izduvnog sistema i motora. Ovaj dihtung sprečava curenje gasova, uključujući izduvne gasove koji sadrže štetne supstance. Zaštita od curenja gasova ne samo da čuva okolinu od zagađenja, već takođe osigurava da motor radi sa optimalnom efikasnošću.

Jednostavna Zamena za Održavanje:

Zamena dihtunga auspuha treba biti jednostavna i brza procedura, a bakarni dihtung od 23,2x30x3,2 mm omogućava upravo to. Intuitivna zamena olakšava rad servisera ili vlasnika skutera. Brza zamena dihtunga znači minimalan downtime, čime se skuter brzo vraća u radnu formu.

Zaključak: Očuvanje Performansi i Zaštita Motora

Bakarni dihtung auspuha za kineski skuter GY6 4T je ključan deo izduvnog sistema koji očuvava performanse motora i štiti ga od curenja gasova. Redovna zamena i održavanje dihtunga čuvaju vaš skuter u vrhunskom stanju, podržavajući dugotrajan i efikasan rad. Investirajte u očuvanje performansi i zaštitu svog skutera uz ovaj visokokvalitetni bakarni dihtung auspuha.
Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Materijal:
Bakar
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Kineski skuter 4T 50cc
  • Kineski skuter 4T 60cc
  • Kineski skuter 4T 80cc
  • Kineski skuter 4T 100cc
  • Kineski skuter 4T 125cc
  • Kineski skuter 4T 150cc
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop