Cilindar (prazan) za skuter GY6 80cc 4T fi 47 mm

1790 din.
30028
+

Cilindar za 4T Kineski Skuter sa GY6 Motorom (Prečnik Klipa 47 mm)

Cilindar za 4-taktni kineski skuter sa GY6 motorom i prečnikom klipa od 47 mm predstavlja ključni deo vašeg motora koji direktno utiče na njegove performanse. Ovaj visokokvalitetni cilindar je dizajniran da poboljša kompresiju i omogući vašem skuteru da radi efikasno i sa više snage.

Uz ovaj cilindar, vaš motor će raditi glatko i efikasno, pružajući vam optimalno iskustvo vožnje. Precizno izrađen kako bi se uklopio sa GY6 motorom, ovaj cilindar je pouzdan i dugotrajan.

Zamena cilindra može biti neophodna ukoliko primetite gubitak kompresije, smanjenje performansi ili probleme u radu motora. Ovaj cilindar vam omogućava obnovu i poboljšanje performansi vašeg skutera.

Montaža ovog cilindra je jednostavna i brza, omogućavajući vam da se brzo vratite na put. Nabavite ovaj cilindar kako biste osigurali da vaš 4-taktni kineski skuter sa GY6 motorom bude spreman za vožnju sa poboljšanim performansama.

 

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Kineski skuter 4T 80cc
  • Kymco
  • Peugeot
  • Sprint
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop