Automatski elektronski saug Suzuki Address 50cc 2T

750 din.
RA08046.2
+

Automatski saug za Suzuki Address 50cc 2T je ključni deo vašeg skutera koji igra presudnu ulogu u njegovim performansama i efikasnosti. Ovaj saug omogućava preciznu kontrolu nad mešavinom goriva i vazduha, što rezultira boljim performansama motora.

Poboljšane Performanse: Ugrađivanjem automatskog sauga, poboljšavate performanse vašeg Suzuki Address skutera. Motor će imati bolje ubrzanje, veću brzinu i bolju odzivnost na komande.

Manja Potrošnja Goriva: Precizna kontrola goriva i vazduha znači da će vaš skuter sagorevati gorivo efikasnije, smanjujući potrošnju goriva. To vam ne samo da štedi novac na pumpi, već čini vašu vožnju ekološki prihvatljivijom.

Lakša Instalacija: Automatski saug je dizajniran za jednostavnu instalaciju na vašem skuteru. Bez potrebe za komplikovanim prilagođavanjima ili posebnim alatima, možete ga brzo postaviti i odmah uživati u njegovim prednostima.

Produžen Vek Trajanja Motora: Precizna kontrola mešavine goriva i vazduha smanjuje stres na komponentama motora, što dugoročno doprinosi produženju veka trajanja vašeg skutera.

Kao ljubitelj Suzuki Address skutera, razumete koliko je važno da vaš skuter radi besprekorno. Automatski saug za Suzuki Address 50cc 2T je investicija u bolju vožnju i očuvanje vašeg skutera. Postavite ga danas i iskusite razliku u performansama i efikasnosti vašeg skutera. Vaša vožnja nikada nije bila bolja.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Suzuki
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop