Grlo karburatora Peugeot Ludix 50cc 2T RMS

1190 din.
100520260
+

U potrazi za vrhunskom performansom i optimalnom efikasnošću za vaš 2T skuter Peugeot Ludix sa zapreminom od 50cc? Predstavljamo vam Grlo Karburatora, specifično dizajnirano za postizanje izvanrednih rezultata u kombinaciji sa vazdušnim i vodenim hlađenjem.

Ovo grlo karburatora je izrađeno od visokokvalitetnih materijala, obezbeđujući dugotrajan i pouzdan rad vašeg skutera. Sa preciznošću u svakom detalju, osigurava optimalno mešanje goriva i vazduha, pružajući snažan i stabilan rad motora.

Jednostavna instalacija omogućava korisnicima brzu i efikasnu zamenu, čime se smanjuje vreme održavanja i omogućava neometanu vožnju. Grlo karburatora je posebno prilagođeno specifičnostima modela Peugeot Ludix 50cc, garantujući savršeno uklapanje i kompatibilnost.

Ovaj proizvod je ključan za postizanje optimalnih performansi vašeg skutera, pružajući mu energičnost, efikasnost i dug vek trajanja. Nabavite Grlo Karburatora za 2T Skuter Peugeot Ludix i unapredite iskustvo vožnje na potpuno novi nivo. Vaš skuter zaslužuje najbolje, a mi vam pružamo rešenje koje će ispuniti i najviše zahteve ljubitelja vožnje.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
PVC
Proizvođač:
RMS, Italija
Skuteri:
  • Peugeot

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI