U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Grlo karburatora Peugeot Ludix 50cc 2T RMS

1190 din.
100520260
+

U potrazi za vrhunskom performansom i optimalnom efikasnošću za vaš 2T skuter Peugeot Ludix sa zapreminom od 50cc? Predstavljamo vam Grlo Karburatora, specifično dizajnirano za postizanje izvanrednih rezultata u kombinaciji sa vazdušnim i vodenim hlađenjem.

Ovo grlo karburatora je izrađeno od visokokvalitetnih materijala, obezbeđujući dugotrajan i pouzdan rad vašeg skutera. Sa preciznošću u svakom detalju, osigurava optimalno mešanje goriva i vazduha, pružajući snažan i stabilan rad motora.

Jednostavna instalacija omogućava korisnicima brzu i efikasnu zamenu, čime se smanjuje vreme održavanja i omogućava neometanu vožnju. Grlo karburatora je posebno prilagođeno specifičnostima modela Peugeot Ludix 50cc, garantujući savršeno uklapanje i kompatibilnost.

Ovaj proizvod je ključan za postizanje optimalnih performansi vašeg skutera, pružajući mu energičnost, efikasnost i dug vek trajanja. Nabavite Grlo Karburatora za 2T Skuter Peugeot Ludix i unapredite iskustvo vožnje na potpuno novi nivo. Vaš skuter zaslužuje najbolje, a mi vam pružamo rešenje koje će ispuniti i najviše zahteve ljubitelja vožnje.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
PVC
Proizvođač:
RMS, Italija
Skuteri:
  • Peugeot
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop