Grlo karburatora Minarelli 50cc 2T vertikalni

470 din.
RA08032
+

Grlo karburatora za kineski 2T skuter sa vertikalnim Minarelli motorom od 50cc predstavlja ključnu komponentu za pravilno snabdevanje smeše goriva i vazduha u motoru. Ova specifična komponenta je prilagođena za optimalan rad skutera sa Minarelli dvotaktnim motorom i osigurava pravilan protok goriva za efikasan rad.

Karakteristike grla karburatora:

  1. Kompatibilnost sa Minarelli 2T motorom: Grlo karburatora je dizajnirano posebno za vertikalne Minarelli motore od 50cc, što obezbeđuje savršenu integraciju sa motorom i optimalan rad.

  2. Optimalan protok goriva: Precizno dizajnirano da obezbedi pravilnu smešu goriva i vazduha, ključnu za efikasno paljenje i rad motora.

  3. Jednostavna zamena: Grlo karburatora može relativno lako da se zameni, što olakšava održavanje i popravke skutera.

  4. Kvalitetna izrada: Visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajan rad i pouzdanost karburatora.

Pre nego što izvršite zamenu grla karburatora, preporučuje se provera kompatibilnosti sa modelom i godištem skutera, kao i konsultacija sa stručnjakom ili serviserom kako biste obezbedili pravilnu zamenu i očuvanje optimalnih performansi motora.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Minarelli 2T
  • Aprilia
  • MBK
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop