Magnet za skuter Minarelli 50cc 2T

1590 din.
88999 / RC17053
+

Magnet za kineski 2T skuter sa Minarelli motorom od 50cc je ključna komponenta koja igra važnu ulogu u električnom sistemu motora. Ovaj magnet je posebno dizajniran za korišćenje u 2-taktnim skuterima sa Minarelli motorom, često sa zapreminom od 50cc.

Ključne karakteristike ovog magneta obuhvataju:

  • Kompatibilnost: Prilagođen je specifično za kineske 2T skutere sa Minarelli motorom zapremine 50cc, garantujući savršeno uklapanje i optimalan rad.

  • Elektromagnetna funkcija: Magnet ima zadatak da stvara elektromagnetno polje, neophodno za ispravan rad električnog sistema motora. Generiše struju u zavojnicama kako bi napajao različite električne komponente, uključujući paljenje i osvetljenje.

  • Visokokvalitetni materijali: Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i pouzdanost. Otporan je na visoke temperature i habanje, čime se garantuje stabilan rad u različitim uslovima.

Zamena magneta može biti neophodna ukoliko dođe do oštećenja ili slabljenja magneta tokom vremena. Očuvan magnet je ključan za ispravan rad elektro sistema skutera, uključujući paljenje i osvetljenje.

Ugradnja ovog magneta za kineski 2T skuter sa Minarelli motorom od 50cc je relativno jednostavna, ali se preporučuje da se obavi od strane stručnog tehničara ili servisera. Pravilna funkcija magneta je od suštinskog značaja za održavanje električnog sistema i performansi skutera.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Minarelli 2T

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs