Elektronika CDI Minarelli 50cc 2T italijanska

2080 din.
SG179027
+

Elektronika CDI (igniciona jedinica) za Minarelli 50cc 2T motore italijanskog porekla je ključna komponenta za upravljanje paljenjem smeše goriva i vazduha u cilindru motora. Kao deo italijanskog proizvođača, ova elektronika pruža precizno i pouzdano paljenje kako bi se obezbedio optimalan rad motora.

Minarelli je poznat po proizvodnji motora za dvotaktne skutere, mopede i motocikle, a njihovi delovi, uključujući i elektroniku CDI, su visokog kvaliteta i pouzdanosti. Zamena elektronike CDI se preporučuje ukoliko primetite bilo kakve probleme sa paljenjem motora ili njegovim radom.

Pri zameni, važno je koristiti originalne ili odgovarajuće zamenske delove italijanske proizvodnje kako bi se očuvala kvaliteta i performanse vašeg Minarelli motora. Uvek je preporučljivo konsultovati se sa stručnjakom ili ovlašćenim servisom kako biste obezbedili ispravnu zamenu elektronike CDI.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Italija
Skuteri:
  • Minarelli 2T
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop