Bobina Gilera Runner Piaggio Free SGR

2690 din.
SG17891011
+

Bobina za Gilera Runner i Piaggio Free, kompatibilna sa sledećim modelima:

  • GILERA

    • TYPHOON 2T (01-09) 50
  • PIAGGIO

    • FREE 2T PTT (00-01) 50
    • SFERA DD AC 2T (91-94) 50

Ova bobina je važan deo paljenja na vašem skuteru, omogućavajući generisanje iskre potrebne za zapaljenje smeše goriva i vazduha u cilindru motora. Redovna zamena ili održavanje ove bobine može poboljšati performanse vašeg skutera. Ukoliko imate problema sa paljenjem ili radom motora, zamena bobine može biti koristan korak u održavanju vašeg skutera.

Bobina za Gilera Runner i Piaggio Free - Unapredite Paljenje Vašeg Skutera

Želite li unaprediti paljenje i performanse vašeg skutera Gilera Runner ili Piaggio Free? Bobina za Gilera Runner i Piaggio Free je pravi izbor za vas. Ova bobina je posebno dizajnirana da poboljša paljenje vašeg skutera i obezbedi bolje performanse tokom vožnje.

Bobina je ključni deo sistema paljenja vašeg skutera i odgovorna je za generisanje iskre koja pokreće motor. Zamena starije ili neispravne bobine sa novom može značajno poboljšati paljenje motora i omogućiti bolju vožnju.

Instalacija ove bobine je obično brza i jednostavna, a rezultati su primetni odmah. Poboljšava se paljenje motora, što dovodi do boljih performansi i efikasnijeg rada. Smanjuje se rizik od problema pri pokretanju skutera.

Bobina za Gilera Runner i Piaggio Free je kvalitetna komponenta koja će unaprediti vaše iskustvo vožnje. Povećajte pouzdanost i performanse svog skutera uz ovu visokokvalitetnu bobinu.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Italija
Skuteri:
  • Piaggio / Gilera
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop