Automat / relej žmigavaca sa rezistorom Piaggio 250/300cc 12V 30A RMS

960 din.
246400300
+

Automat/Relej Žmigavaca sa Rezistorom za Piaggio 250/300cc 12V 30A RMS: Povećajte Bezbednost i Efikasnost Vašeg Piaggio Skutera

Opis: Automat/relej žmigavaca sa rezistorom je ključna komponenta za efikasno funkcionisanje žmigavaca na vašem Piaggio skuteru od 250cc ili 300cc. Ova visokokvalitetna električna komponenta pruža stabilan rad i pouzdanost, poboljšavajući bezbednost vaše vožnje.

Karakteristike:

  • Kompatibilnost sa Piaggio Skuterima: Ovaj automat/relej je posebno dizajniran za modele Piaggio skutera od 250cc i 300cc, obezbeđujući savršeno usklađivanje i optimalne performanse.
  • Integrirani Rezistor: Ugrađeni rezistor pomaže u održavanju konstantnog napona i sprečava brzu degradaciju žmigavaca, čime se produžava njihov vek trajanja.
  • Jednostavna Zamena: Omogućava laku zamenu postojećeg automata/releja, čime se smanjuje vreme održavanja i obezbeđuje brz povratak na put.

Zamena neispravnog ili istrošenog automata/releja žmigavaca ključna je za očuvanje funkcionalnosti vašeg Piaggio skutera. Ovaj proizvod obezbeđuje stabilno funkcionisanje žmigavaca, pružajući vam sigurnu i bezbrižnu vožnju. Investirajte u kvalitetnu električnu komponentu i održavajte visoke standarde bezbednosti na putu.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
RMS, Italija
Skuteri:
  • Piaggio / Gilera
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop