Cilindar atomizera Villager DM 14 fi 40 mm bez klipa

1990 din.
W101-18 / 010822
+

Cilindar atomizera Villager DM 14, sa prečnikom od 40 mm i bez klipa, ključni je deo vašeg atomizera koji omogućava raspršivanje tečnosti i obavljanje različitih poslova prskanja i tretiranja biljaka.

Ovaj cilindar je izrađen od visokokvalitetnih materijala i pruža pouzdanost i dugotrajnost. Sa preciznim dizajnom i obradom, osigurava efikasno i ravnomerno prskanje bez curenja ili gubitka tečnosti. Ovaj zamenski cilindar je posebno dizajniran da se uklopi sa Villager DM 14 atomizerom, čime vam omogućava da obavljate tretmane i prskanje na efikasan način.

Zamena cilindra atomizera može biti neophodna ako primetite oštećenja na postojećem cilindru ili ako želite unaprediti performanse vašeg atomizera. Montaža ovog zamenskog cilindra je jednostavna, omogućavajući vam da brzo nastavite sa radom.

Obezbedite ovaj kvalitetan zamenski cilindar za atomizer i osigurajte da vaš Villager DM 14 atomizer bude spreman za sve vaše potrebe prskanja i tretiranja biljaka.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop  
 

Kupci su takođe kupovali na AgroMOTO.rs