U periodu od 19.08.2024 do 8.09.2024 smo na godišnjem odmoru. U tom periodu se neće vršiti slanje paketa i porudžbine neće biti moguće. Hvala na razumevanju.
 

Bobina atomizera Villager DM 14 unutrašnja

2590 din.
020924
+

Unutrašnja bobina za atomizer Villager DM 14 - Poboljšajte Performanse Vašeg Atomizera

Kada je u pitanju održavanje vašeg atomizera, kvalitetna oprema je ključna za postizanje efikasnog prskanja i obrade biljaka. Unutrašnja bobina za atomizer Villager DM 14 je specijalno dizajnirana kako bi vaš atomizer radio što bolje i bez problema.

Ova unutrašnja bobina se lako montira unutar vašeg atomizera Villager DM 14 i igra ključnu ulogu u ravnomernom raspršivanju tečnosti ili pesticida na vašim usevima. To znači da ćete moći da postignete bolje rezultate i efikasnost tokom tretiranja vaših biljaka ili povrća.

Bobina je izrađena od kvalitetnih materijala kako bi osigurala dugotrajnost i pouzdan rad. Njena instalacija je obično jednostavna i omogućava vam da brzo zamenite staru unutrašnju bobinu sa novom kako biste nastavili sa radom.

Unutrašnja bobina za atomizer Villager DM 14 je neophodan dodatak za svakog vlasnika ovog atomizera. Poboljšajte efikasnost svog prskalice i postignite bolje rezultate u poljoprivredi ili baštovanstvu uz ovu kvalitetnu komponentu.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop