Bobina atomizera Villager DM 14 spoljna

2590 din.
010799
+

Bobina za atomizer Villager DM 14 - Povećajte Efikasnost Vašeg Atomizera

Kada je u pitanju održavanje vašeg atomizera, kvalitetna oprema je ključna za postizanje efikasnog prskanja i obrade biljaka. Bobina za atomizer Villager DM 14 je specijalno dizajnirana kako bi vaš atomizer radio što bolje i bez problema.

Ova spoljna bobina se lako montira na vaš atomizer Villager DM 14 i omogućava pouzdano i ravnomerno raspršivanje tečnosti ili pesticida na vašim usevima. To znači da ćete moći da postignete bolje rezultate i efikasnost tokom tretiranja vaših biljaka ili povrća.

Bobina je izrađena od kvalitetnih materijala kako bi osigurala dugotrajnost i pouzdan rad. Njena instalacija je obično jednostavna i omogućava vam da brzo zamenite staru bobinu sa novom kako biste nastavili sa radom.

Bobina za atomizer Villager DM 14 je neophodan dodatak za svakog vlasnika ovog atomizera. Poboljšajte efikasnost svog prskalice i postignite bolje rezultate u poljoprivredi ili baštovanstvu uz ovu kvalitetnu komponentu.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop