Auspuh atomizera Villager DM 14

1390 din.
010825
+

Auspuh atomizera Villager DM 14 je ključni deo opreme za atomizere koji se koriste za prskanje različitih tečnih supstanci, uključujući pesticide, herbicide i đubriva. Ovaj auspuh je posebno dizajniran da smanji nivo buke i ispušta gasove i pare koje proizvodi atomizer tokom prskanja.

Karakteristike:
- Visokokvalitetna izrada: Auspuh je izrađen od kvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i dugotrajni.
- Smanjenje buke: Dizajniran je tako da smanji nivo buke koji proizvodi atomizer tokom rada, što je posebno važno prilikom upotrebe u urbanim ili naseljenim područjima.
- Efikasno usmeravanje ispušnih gasova: Auspuh usmerava ispušne gasove i pare unazad, daleko od korisnika, čime se povećava bezbednost i udobnost tokom rada.
- Kompatibilnost: Ovaj auspuh je kompatibilan sa modelom atomizera Villager DM 14 i omogućava pravilno funkcionisanje uređaja.

Ugradnja ovog auspuha na atomizer pomaže u očuvanju okoline i zdravlja korisnika, obezbeđujući da se ispušni gasovi pravilno kontrolišu tokom primene tečnih supstanci.

Kategorija proizvoda:
  • Auspuh i izduvni sistem
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop